Kantoorprofielen

Kantoorprofielen

HelloLaw

Hello future lawyer! Wij zijn HelloLaw, een groep jonge, enthousiaste mensen die samen hard werken aan de...

DLA Piper

Download hier de PDF-versie van deze pagina. DLA Piper is één van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd....

NautaDutilh

  Gefeliciteerd! Je hebt het grootste deel van je studie achter de rug en de stap van...

AKD advocaten, notarissen & belastingadviseurs

AKD is een van de grootste onafhankelijke kantoren van de Benelux. We bestaan uit een hecht team...

JFV Ouranos biedt haar leden uiteenlopende activiteiten en diensten aan. Zo zijn er de diensten ter voorbereiding van onderwijs en tentamens, maar ook sociale activiteiten en studiegerelateerde activiteiten.

 Onder andere lezingen, workshops, een kantorendag, studiereizen, recruitmentevenmenten en bezoeken aan verschillende juridische instanties en kantoren in binnen- en buitenland, dragen eraan bij dat studenten hun kwaliteiten ontwikkelen en hun mogelijkheden verkennen.

De leden worden op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen binnen de vereniging door middel van de website, direct mailings, berichten op social media (Facebook, LinkedIn, etc.) en het (online) verenigingsblad Ouranostra, dat, naast de activiteiten binnen de vereniging, ook aandacht besteedt aan actuele vraagstukken uit de juridische wereld.

JFV Ouranos wil elk jaar een zo breed mogelijk palet aan activiteiten en diensten aan haar leden bieden. Om dit te bereiken werken wij samen met kantoren, bedrijven, overheidsinstanties of andere instellingen die op welke manier dan ook iets kunnen betekenen voor de vereniging.

De samenwerking met externe partijen kent ook voordelen voor onze partners. Door samen te werken met dé studievereniging aan de rechtenfaculteit in Maastricht, kan een werkgever al snel talentvolle studenten enthousiasmeren. Onze vereniging heeft een groot netwerk en kan veel antwoorden bieden op vragen van studenten omtrent relaties van de vereniging.

Via extern@jfvouranos.nl kunt u met ons in contact komen. Met Noa van Poppelen, onze commissaris Externe Betrekkingen, kan de invulling van een mogelijk samenwerkingsverband worden besproken.

Pin It on Pinterest