Stage bij LexQuire Tax & Law

Interesse in een stage bij LexQuire Tax & Law? Lees hier waar LexQuire voor staat en wat de mogelijkheden zijn.

 

Stage bij LexQuire

Een internationale, juridische dienstverlener gevestigd in Nederland, Duitsland en Roemenië – met ruim 25 advocaten, Rechtsanwälte (Duitse advocaten), belastingadviseurs en (kandidaat)notarissen. Dat is LexQuire Tax & Law. De werkzaamheden worden verricht voor cliënten door heel het land en daarbuiten. Tijdens een stage bij LexQuire wordt ernaar gestreefd je meteen in het team op te nemen. Intern heerst een open en informele sfeer, extern presenteert LexQuire zich zakelijk en professioneel.

 

Dienstverlening en cliënten – stage bij LexQuire

Met vestigingen in Maastricht – Airport, Heerlen, Venlo, Amsterdam (rep office), Düsseldorf (DE) en Boekarest (RO) staat het team van LexQuire (internationale) cliënten bij in de meest uiteenlopende zaken. De clientèle bestaat voornamelijk uit (middel)grote MKB-ondernemingen en beursgenoteerde ondernemingen gevestigd in binnen- en buitenland die zich richten op internationale handel alsmede (vermogende) particulieren. De advocaten en andere professionals van LexQuire hebben daardoor veel ervaring in- en een uitgebreide kennis van het internationaal privaatrecht. Als student krijg jij de kans om mee te lopen in deze internationale praktijk tijdens een stage bij LexQuire. LexQuire is continu op zoek naar geschikte kandidaten die affiniteit hebben met juridische en/of fiscale internationale dienstverlening.

 

Aanmelden voor een stage bij LexQuire

Ben jij rechtenstudent en wil je het beste uit jezelf halen? Doe dan praktijkervaring op door een stage bij LexQuire. Gedurende twee maanden loop je mee in de internationale praktijk en krijg je begeleiding om zoveel mogelijk kennis en ervaring op te doen. Je zult niet alleen onderzoek verrichten en notities voorbereiden, maar tevens direct mee kunnen kijken met de werkzaamheden van de advocaten en andere professionals van LexQuire. Neem contact op via info@LexQuire.nl.

 

Masterclass bij LexQuire Tax & Law

Deelnemen aan de masterclass bij LexQuire Tax & Law? Lees hier waar LexQuire voor staat en wat de mogelijkheden zijn.

 

Masterclass bij LexQuire Tax & Law

Tweemaal per jaar wordt een masterclass bij LexQuire georganiseerd voor acht talentvolle studenten die zich in de afrondende fase van hun bachelor of in hun master bevinden en een carrière ambiëren als advocaat, belastingadviseur of kandidaat-notaris. Als deelnemer krijg je de kans om waardevolle kennis op te doen en om je netwerk uit te breiden. Bovendien zal middels de masterclass bekeken worden of een baan bij LexQuire in het verschiet kan liggen voor (een van) de deelnemers.

 

Ben jij geschikt voor de masterclass bij LexQuire?

Een internationale, juridische dienstverlener gevestigd in Nederland, Duitsland en Roemenië – met ruim 25 advocaten, Rechtsanwälte (Duitse advocaten), belastingadviseurs en (kandidaat)notarissen. Dat is LexQuire Tax & Law. De werkzaamheden worden verricht voor cliënten door heel Nederland en daarbuiten. De clientèle bestaat voornamelijk uit (middel)grote MKB-ondernemingen en beursgenoteerde ondernemingen gevestigd in binnen- en buitenland die zich richten op internationale handel alsmede (vermogende) particulieren. Heb jij goede studieresultaten, affiniteit met internationale juridische en/of fiscale dienstverlening en beheers je de Nederlandse, Engelse en Duitse taal goed? Wellicht kom je dan in aanmerking om deel te nemen aan de masterclass bij LexQuire.

 

Programma masterclass bij LexQuire

De dag start met een gezamenlijk ontbijt gevolgd door het individueel uitwerken van een casus uit de praktijk. Na een gezamenlijke lunch wordt de casus besproken om vervolgens gezamenlijk te dineren. Als afsluiting van de dag vindt een borrel plaats met de deelnemers van de masterclass en medewerkers van LexQuire. Tijdens de borrel zal een oorkonde en een prijs (een tegoedbon van € 250,-) worden uitgereikt aan de deelnemer met de beste casus uitwerking van de masterclass bij LexQuire.

 

Aanmelding masterclass bij LexQuire

Wil jij je aanmelden als kandidaat? Stuur dan jouw motivatie, cv en cijferlijst (middelbare school en bachelor) naar hester.vanderkaaij@lexquire.nl. Uit de aanmeldingen worden de acht meest geschikte kandidaten geselecteerd voor deelname. Mw. mr. dr. van der Kaaij is de contactpersoon ten aanzien van de masterclass bij LexQuire en de begeleider van de masterclass. Zij is werkzaam als advocaat bij LexQuire en als docentverbonden aan de Universiteit van Maastricht.

 

Download hier de PDF-versie van deze pagina.

 

De vestigingen van LexQuire Tax and Law:

Amsterdam
Keizersgracht 62
1015 CS Amsterdam
Nederland
T. 0031 20-5207583
E. info@lexquire.nl

 

Düsseldorf
Plange Mühle 5
40221 Düsseldorf
Duitsland
T. 0049 (0)211 540 113 0
E. info@lexquire.de

 

Maastricht
Amerikalaan 1
6199 AE Maastricht Airport
Nederland
T. 0031 43 711 22 07
E. info@lexquire.nl

 

Heerlen
Valkenburgerweg 18
6411 BN Heerlen
Nederland
T. 0031 45 404 02 24
E. info@lexquire.nl

 

Venlo
St. Michaëlstraat 4
5935 BL Steyl
Nederland
T. 0031 77 205 09 12
E. info@lexquire.nl

 

Boekarest
9 Aleea Alexandru (1st floor)
011821 Boekarest
Roemenië
T. +40 31 005 2025
E. bucharest@lexquire.nl