Stage bij LexQuire International Tax & Law

Interesse in een stage bij LexQuire International Tax & Law? Lees hier waar LexQuire voor staat en wat de mogelijkheden zijn.

Stage bij LexQuire International Tax & Law

Een internationale, juridische dienstverlener gevestigd in Nederland, Duitsland en Roemenië – met ruim 25 advocaten, Rechtsanwälte (Duitse advocaten), belastingadviseurs en (kandidaat)notarissen. Dat is LexQuire International Tax & Law. De werkzaamheden worden verricht voor cliënten door heel het land en daarbuiten. Tijdens een stage bij LexQuire wordt ernaar gestreefd je meteen in het team op te nemen. Intern heerst een open en informele sfeer, extern presenteert LexQuire zich zakelijk en professioneel.

Dienstverlening en cliënten – stage bij LexQuire International Tax & Law

Met vestigingen in Maastricht – Airport, Heerlen, Amsterdam (rep office), Brussel, Parijs, Düsseldorf en Boekarest staat het team van LexQuire (internationale) cliënten bij in de meest uiteenlopende zaken. De clientèle bestaat voornamelijk uit (middel)grote MKB-ondernemingen en beursgenoteerde ondernemingen gevestigd in binnen- en buitenland die zich richten op internationale handel alsmede (vermogende) particulieren. De advocaten en andere professionals van LexQuire hebben daardoor veel ervaring in- en een uitgebreide kennis van het internationaal privaatrecht. Als student krijg jij de kans om mee te lopen in deze internationale praktijk tijdens een stage bij LexQuire. LexQuire is continu op zoek naar geschikte kandidaten die affiniteit hebben met juridische en/of fiscale internationale dienstverlening.

Aanmelden voor een stage bij LexQuire International Tax & Law

Ben jij rechtenstudent en wil je het beste uit jezelf halen? Doe dan praktijkervaring op door een stage bij LexQuire International Tax & Law. Gedurende twee maanden loop je mee in de internationale praktijk en krijg je begeleiding om zoveel mogelijk kennis en ervaring op te doen. Je zult niet alleen onderzoek verrichten en notities voorbereiden, maar tevens direct mee kunnen kijken met de werkzaamheden van de advocaten en andere professionals van LexQuire International Tax & Law. Neem contact op via info@LexQuire.nl.

 

Masterclass LexQuire International Tax & Law

Wil jij je onderscheiden van andere studenten? Wil je het beste uit jezelf halen, zelfstandig werken en internationale vraagstukken oplossen? LexQuire International Tax & Law biedt jou die kans tijdens de masterclass! Deze zal tweemaal per jaar plaatsvinden.

Over LexQuire International Tax & Law

LexQuire is een snel groeiend internationaal kantoor met diverse vestigingen in Europa. Onze cliënten bestaan voornamelijk uit (internationale) ondernemingen en (vermogende) particulieren. Onze praktijk behandelt veelal internationale (notariële, juridische en fiscale) vraagstukken. Kijk op onze website voor meer informatie.

Ben jij:

 • Getalenteerd en ambitieus
 • In de eindfase van je bachelor of master
 • In het bezit van een cijferlijst met goede studieresultaten
 • Geïnteresseerd in internationale juridische en/of fiscale dienstverlening
 • De Nederlandse, Engelse en/of Duitse taal machtig

Dan nodigen we je graag uit voor de masterclass bij LexQuire International Tax & Law!

Over de Masterclass bij LexQuire International Tax & Law

Tijdens de masterclass doe je waardevolle kennis op. Je behandelt een casus die op dit moment speelt in onze internationale en interdisciplinaire praktijk. Binnen deze casus werk je individueel – de kandidaat met de beste uitwerking zal een oorkonde en een tegoedbon ontvangen. Afhankelijk van het profiel bestaat het uitzicht op een nieuwe baan. Wie weet word jij onze nieuwe collega!

Zie jij jezelf binnenkort als advocaat, belastingadviseur of kandidaat-notaris bij een groeiend internationaal kantoor werken? En herken je jezelf in de kandidaat die wij zoeken?

Meld je dan snel aan!

Wie, wat, wanneer, waar?

 • Voor wie: Talentvolle studenten in de eindfase van hun bachelor of master
 • Type event: Masterclass
 • Datum: nader te bepalen
 • Locatie: nader te bepalen
 • Aanmelden: Hester van der Kaaij (hester.vanderkaaij@lexquire.nl)
 • Aanmeldingsdeadline: nader te bepalen

Aanmelden

Geef bij jouw aanmelding gemotiveerd aan waarom je deel wilt nemen aan onze masterclass. Voeg daarbij ook je cv en cijferlijst toe (middelbare school, bachelor(s) en eventueel master(s)).

Aanmelden doe je bij Hester van der Kaaij, per e-mail aan hester.vanderkaaij@lexquire.nl.

Hester van der Kaaij is de contactpersoon en de begeleider van de masterclass. Zij is werkzaam als advocaat bij LexQuire en als docent verbonden aan de Universiteit van Maastricht.

In een gesprek zal Hester van der Kaaij vooraf kennismaken met de kandidaten.

Programma

Het programma begint rond 9.00 uur en eindigt rond 21.00 uur. Dit staat op de planning:

 • Ontbijt en kennismaking met senior partner(s) van LexQuire
 • Korte introductie en uitleg van de casus
 • Cliëntgesprek en mogelijkheid tot stellen van vragen
 • Onderzoek naar uitwerking van de casus
 • Gezamenlijke lunch
 • Individuele uitwerking van de casus
 • Gezamenlijke bespreking van de uitwerkingen van de casus
 • Borrel
 • Diner met prijsuitreiking aan deelnemer met best uitgewerkte casus

Grijp je kans, onderscheid je van andere studenten door deelname aan deze internationale en interdisciplinaire masterclass en meld je aan!

 

www.lexquire.nl

info@lexquire.nl

info@lexquirenotarissen.nl

Tel: 0031 43 711 22 07