Vacatures

Stibbe Talks Diversiteit & inclusiviteit

Wil jij (nader) kennismaken met Stibbe en ga je graag met ons in gesprek over diversiteit &  inclusiviteit? Wij nodigen je van harte uit bij Stibbe Talks op 16 mei 2022 bij ons op kantoor.

Tijdens Stibbe Talks zal je meer te weten komen over ons kantoor, onze praktijk(groepen) en leer je diverse kantoorgenoten kennen. Bovendien volg je een unconscious bias training gegeven door Sophie van Gool. Sophie is ondernemer en econoom, met als missie om de loonkloof te dichten. Met haar bedrijf Salaristijger zet Sophie zich in voor gelijke kansen en beloning op de arbeidsmarkt en is zij columnist voor Het Financieele Dagblad. Daarnaast volg je een lezing gegeven door spreker Jiska Ogier. Jiska is jurist, zelfstandig ondernemer, spreker en workshopleider houdt zich, vanuit haar ervaringsdeskundigheid en haar kennis van het VN-verdrag Handicap, bezig met het verbeteren van de positie van mensen met een levenslange en levensbrede handicap en een inclusieve samenleving.

Het programma start om 09:30 uur en zal worden afgesloten met een lunch om 13:15 uur.

Wil jij Stibbe op laagdrempelige wijze (beter) leren kennen? Meld je uiterlijk 12 mei aan voor Stibbe Talks via deze link ! Graag tot 16 mei!

Solliciteer nu als student-stagiaire(e) Banking & Finance bij NautaDutilh 

Wil jij een maand stagelopen bij Financial Law en je bezighouden met het financiële recht in de breedste zin van het woord? Of wil jij kennismaken met Capital Markets en meewerken aan IPO’s? Wil je meelopen met Finance die financieringstransacties begeleiden? Of ben je toch benieuwd naar Structured Finance die zich bezighouden met securisaties en covered bonds in Nederland? Voor verschillende praktijkgroepen binnen Banking & Finance zijn nog plekken beschikbaar in 2022. Onze Banking & Finance praktijk is onderverdeeld in vier praktijkgroepen: Financial LawCapital MarketsStructured Finance en Finance. Als student-stagiair(e) krijg je gedurende twee maanden een mooie inkijk in onze praktijk. Na één maand rouleer je naar een andere praktijkgroep. Het is dus mogelijk om twee maanden stage te lopen op een transactiepraktijk, maar je kunt het ook combineren met een maand stage op een procespraktijk. Meer informatie over de verschillende praktijkgroepen vind je hier.

Hoelang?        Twee maanden, studenten rouleren halverwege de stage naar een andere praktijkgroep
Waar?              Amsterdam (Finance zit ook in Rotterdam)
Meer weten?  Neem contact op met onze Corporate Recruiter Vera te Lintel Hekkert via +31 6 50 18 66 73 of Vera.teLintelHekkert@nautadutilh.com

Solliciteer nu als werkstudent Sustainable Business & Climate Change bij NautaDutilh!

Wil jij een paar maanden werkzaam zijn als werkstudent binnen ons Sustainable Business & Climate Change team? Wij zijn voor 2022 op zoek naar een enthousiaste werkstudent voor drie dagen in de week. Het team adviseert cliënten over ontwikkelingen op ESG-gebied (Environment, Social & Governance). Een van de projecten is het onderzoek naar de doorwerking van de zogenaamde Europese taxonomie verordening voor bedrijven in de chemiesector. De taxonomie verordening is gericht op het verduurzamen van de financiële sector en bepaalt of een economische activiteit ecologisch duurzaam is. De werkstudent zal o.a. een analyse maken van de eisen die de taxonomie stelt aan chemiebedrijven en deze vertalen naar praktische handvatten voor chemiebedrijven. Het project is eventueel te koppelen aan het schrijven van een afstudeerscriptie over dit thema.

Meer weten?  Neem contact op met onze Corporate Recruiter Vera te Lintel Hekkert via +31 6 50 18 66 73 of Vera.teLintelHekkert@nautadutilh.com

Solliciteer nu voor een stage in London bij NautaDutilh 

Wil jij het nieuwe jaar goed beginnen met een stage in Londen? Wij zoeken voor 2022 gemotiveerde, enthousiaste en leergierige student-stagiaires die ons kantoor in ‘The City’ komen versterken. Vanaf februari 2022 gaan de buitenlandstages weer van start. Lijkt het je leuk om één maand in Nederland stage te lopen en één maand in Londen? Dan zien we jouw sollicitatie met belangstelling tegemoet!

Hoelang?              Eén maand in Nederland en eén maand in London
Interesse?            Solliciteer direct via onze website  https://www.werkenbijnautadutilh.com/carriere/carrieres-voor-studenten/studentstage.
Meer weten?        Neem contact op met onze Corporate Recruiter Vera te Lintel Hekkert via +31 6 50 18 66 73 of Vera.teLintelHekkert@nautadutilh.com!

Werken als fiscalist bij de Belastingsdienst.

Zorgen dat Nederland financieel gezond blijft. Dát doen wij.
Op veel plekken in Nederland kun je werken in de fiscaliteit, maar er is er maar één waar dat kan op het snijvlak van wetgeving, beleid en uitvoering. Als fiscalist bij de Belastingdienst liggen je werkzaamheden in het verlengde van maatschappelijke ontwikkelingen en politieke beslissingen en draag je bij aan een financieel gezond Nederland. Dat doe je onder meer door eerlijk en zorgvuldig belasting te heffen en te innen en fiscale kwesties het liefst af te handelen op het moment dat ze spelen, in plaats van achteraf.

Ontdek wat jij kan doen.
Als fiscalist kun je alle kanten op binnen de Belastingdienst. Je werkt bij de directie Particulieren (P), Midden- en Kleinbedrijf (MKB) en/of Grote Ondernemingen (GO). Als heffingsspecialist of behandelaar van bezwaar- en beroepschriften, bijvoorbeeld. Of als ontvanger, waarbij je niet gaat over het vaststellen van de hoogte van belastingen, maar over het innen ervan. Je kunt ook werken als aanspreekpunt voor alle fiscale zaken van een bepaalde onderneming, of als vaktechnisch specialist. Waar je ook aan de slag gaat, je werkt altijd aan het rechtvaardig uitvoeren van onze belastingwetgeving.

Tax Talent Traineeship.
Heb jij een fiscale studie op wo-niveau afgerond met bovengemiddeld goede resultaten? Dan is het Tax Talent Traineeship echt iets voor jou. Tijdens dit twee jaar durende traject ervaar je de vele facetten van het werk bij de Belastingdienst, het ministerie van Financiën en eventueel een organisatie in het buitenland. Je werkt op het hoogste niveau van de fiscaliteit en ontwikkelt je tot een deskundige en zelfstandige professional. 

Meer weten of benieuwd naar onze vacatures? Ontdek wat jij kan doen op werken.belastingdienst.nl/fiscaal

Vacaturelinks

Vacature link stage go
https://werken.belastingdienst.nl/vacatures/wo-stage-fiscaal-recht-of-fiscale-economie-bij-grote-ondernemingen-2022

Vacature link TTT
https://werken.belastingdienst.nl/vacatures/tax-talent-trainee-2022

Vacature link CAP (master)
https://werken.belastingdienst.nl/vacatures/talentship-cap-centrale-en-geautomatiseerde-processen-master