Carrière

JFV Ouranos wil elk jaar een zo breed mogelijk scala aan activiteiten en diensten aan haar leden bieden. Onder andere lezingen, workshops, een kantorendag, studiereizen, recruitmentevenementen en bezoeken aan verschillende juridische instanties en kantoren in binnen- en buitenland dragen eraan bij dat studenten hun kwaliteiten kunnen ontwikkelen en hun mogelijkheden kunnen verkennen. Om dit te bereiken, werken wij samen met kantoren, bedrijven, overheidsinstanties en andere instellingen die op welke manier dan ook iets kunnen betekenen voor de vereniging en haar leden.

De samenwerking met externe partijen kent ook voordelen voor onze partners. Door samen te werken met dé studievereniging aan de rechtenfaculteit van Maastricht kan een werkgever al snel talentvolle studenten enthousiasmeren. Onze vereniging heeft een groot netwerk en kan veel antwoorden bieden op vragen van studenten.

Via extern@jfvouranos.nl kunt u met ons in contact komen. Met onze Commissaris Externe Betrekkingen en Vice-voorzitter, kan de invulling van een mogelijk samenwerkingsverband worden besproken.

Partners

Onze vereniging werkt samen met een groot aantal advocatenkantoren en andere juridische werkgevers. Op deze pagina vind je meer informatie over onze partners.

Lees meer

Vacatures

Onze partners, zowel binnen als buiten Maastricht, zijn regelmatig opzoek naar ambitieus juridisch talent. Bekijk in onze vacaturebank het overzicht aan openstaande vacatures. Lees meer over student- en werkstages.

Bekijk vacatures

Cv-check

Stuur je cv in via onze cv-check en krijg hier feedback op. Deze feedback wordt geleverd door onze Commissaris Externe Betrekkingen en Vicevoorzitter.

Bekijk de tool

Recruitmentagenda

Bekijk wanneer onze recruitment- en carrière-activiteiten plaats zullen vinden. Ook zijn in dit overzicht evenementen van onze partners opgenomen. Voor vragen hieromtrent kun je contact opnemen met de vermelde contactpersoon.

Bekijk meer