Carrière

Partners

Onze vereniging werkt samen met een groot aantal advocatenkantoren en andere juridische werkgevers. Op deze pagina vind je meer informatie over onze partners.

Lees meer

Vacatures

Onze partners, zowel binnen als buiten Maastricht, zijn regelmatig opzoek naar ambitieus juridisch talent. Bekijk in onze vacaturebank het overzicht aan openstaande vacatures. Lees meer over student- en werkstages.

Bekijk vacatures

Kantoorprofiel: Houthoff

Houthoff is een van de grootste advocatenkantoren in Nederland. Houthoff is continu op zoek naar juridisch toptalent. Lees op deze pagina meer over het kantoor en stagemogelijkheden.

Ontdek Houthoff

Cv-check

Stuur je cv in via onze cv-check en krijg hier feedback op. Deze feedback wordt geleverd door leden van onze Career Committee, die training hebben gehad in het opstellen en beoordelen van cv's. Zij zullen op deze manier hun ervaringen met jou delen.

Bekijk de tool

Recruitmentagenda

Bekijk wanneer onze recruitment- en carrière-activiteiten plaats zullen vinden. Ook zijn in dit overzicht evenementen van onze partners opgenomen. Voor vragen hieromtrent kun je contact opnemen met de vermelde contactpersoon.

Bekijk meer

Pin It on Pinterest