Kantoorprofielen

Kantoorprofielen

HVG Law

HVG Law Wie zijn wij? Bij HVG Law werken zo’n 150 advocaten en kandidaat-notarissen. Door onze strategische...

Boels Zanders Advocaten

Download  hier de PDF-versie van deze pagina.  

Clifford Chance

Download hier de pdf versie van deze pagina.  

DLA Piper

Download hier de PDF-versie van deze pagina. DLA Piper is één van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd....

JFV Ouranos biedt haar leden uiteenlopende activiteiten en diensten aan. Zo zijn er de diensten ter voorbereiding van onderwijs en tentamens, maar ook sociale activiteiten en studiegerelateerde activiteiten.

 Onder andere lezingen, workshops, een kantorendag, studiereizen, recruitmentevenmenten en bezoeken aan verschillende juridische instanties en kantoren in binnen- en buitenland, dragen eraan bij dat studenten hun kwaliteiten ontwikkelen en hun mogelijkheden verkennen.

De leden worden op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen binnen de vereniging door middel van de website, direct mailings, berichten op social media (Facebook, LinkedIn, etc.) en het (online) verenigingsblad Ouranostra, dat, naast de activiteiten binnen de vereniging, ook aandacht besteedt aan actuele vraagstukken uit de juridische wereld.

JFV Ouranos wil elk jaar een zo breed mogelijk palet aan activiteiten en diensten aan haar leden bieden. Om dit te bereiken werken wij samen met kantoren, bedrijven, overheidsinstanties of andere instellingen die op welke manier dan ook iets kunnen betekenen voor de vereniging.

De samenwerking met externe partijen kent ook voordelen voor onze partners. Door samen te werken met dé studievereniging aan de rechtenfaculteit in Maastricht, kan een werkgever al snel talentvolle studenten enthousiasmeren. Onze vereniging heeft een groot netwerk en kan veel antwoorden bieden op vragen van studenten omtrent relaties van de vereniging.

Via extern@jfvouranos.nl kunt u met ons in contact komen. Met Anne Coppelmans, onze commissaris Externe Betrekkingen, kan de invulling van een mogelijk samenwerkingsverband worden besproken.

Pin It on Pinterest