Hello future lawyer!

Wij zijn HelloLaw, een groep jonge, enthousiaste mensen die samen hard werken aan de juridische dienstverlening van nu. Wij geloven dat er nogal wat anders kan in onze branche en daarom werken wij ook net even wat anders. Voor ons is het recht meer dan alleen regels en regelgeving, wij vinden dat het recht om mensen gaat.

Wij streven ernaar om de drempel voor onze klanten te verlagen zodat onze werkzaamheden tastbaar worden. We gaan daarom verder dan de regels, wetten en uitspraken. Naast het juridische advies bieden we ook een luisterend oor. Als je bij ons komt werken verwachten we dus dat je niet alleen een goede jurist bent maar ook beschikt over een vriendelijk en sociaal karakter.

Geoffrey, Legal Advisor HelloLaw

‘De zaken van onze cliënten zijn meer dan alleen een casus, je past de theorie van 

onderwijsgroepen gelijk toe in de praktijk maar daarnaast kom je ook in aanraking met rechtsgebieden waar je weinig over geleerd hebt (denk aan huurrecht). Dat zorgt ervoor dat elke dag anders is en je van ieder gesprek veel bijleert.’ – Geoffrey, Legal Advisor HelloLaw

Daarnaast gaat het bij ons om de toegankelijkheid van het recht. Dat merk je aan alles. De manier waarop klanten ons kunnen bereiken, hoe we met hen communiceren en wat we doen met de feedback die we ontvangen. We richten ons daarbij ook op de digitalisering van de juridische dienstverlening waardoor we optimaal bereikbaar zijn. Denk daarbij vooral aan media die je zelf ook elke dag gebruikt zoals Facebook en WhatsApp.

Amy, Jr. Social Marketeer bij HelloLaw

‘We merken dat we de drempel naar professioneel juridisch advies aanzienlijk kunnen verlagen door sociale media beschikbaar te stellen aan onze cliënten als communicatiekanalen. Een appje is makkelijk verstuurd en vervolgens nemen onze Legal Advisors contact op met de cliënt.’ – Amy, Jr. Social Marketeer bij HelloLaw

Wij werken samen met onze leden. Want wij geloven dat we alleen zo kunnen komen tot een oplossing die echt bij hen past. Wij willen ons juridisch advies delen met zoveel mogelijk mensen, wat betekent dat jij de uitdaging krijgt om potentiële klanten lid te maken van HelloLaw. Zie jij jezelf als sociale, commerciële en scherpe jurist? Dan heten we je van harte welkom en nodigen we je graag uit om persoonlijk kennis met ons te maken.

Liza, Jr. Project Manager bij HelloLaw

‘Het leuke van HelloLaw, voorheen JuroFoon, is dat het zo’n jong en bruisend bedrijf is. Doordat we innovatief blijven, heb ik het gevoel dat ik goede ideeën altijd kwijt kan en op die manier mijn steentje kan bijdragen aan de groei van het bedrijf; super mooie carrière-starter natuurlijk!’ – Liza, Jr. Project Manager bij HelloLaw

Wij hopen jou persoonlijk te ontmoeten tijdens de Lex Mosae 2018 waar wij als bedrijf verschillende workshops zullen verzorgen. Wil je al eerder kennis met ons maken? Stuur dan een berichtje naar Liza via liza.vantiggelen@hellolaw.com.