Word een Actief Lid!

Betrokkenheid

Een lidmaatschap bij JFV Ouranos is volledig vrijblijvend. Kiezen voor actief lidmaatschap is daarom een volledig vrijwillige keuze.

Betrokkenheid bij de vereniging kan worden uitgebreid met commissielidmaatschap. Door deel te nemen aan een van de negen commissies van JFV Ouranos, kan men extra bijdragen: de commissies organiseren de evenementen, vormen de kern van de vereniging en werken samen met het verenigingsbestuur.

Commissiewerk

Verschillende commissies binnen JFV Ouranos organiseren sociale en academische activiteiten. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste studenten die hieraan willen bijdragen.

Vul het onderstaande formulier in en een bestuurslid neemt contact met u op. Er zijn geen voorwaarden verbonden aan het invullen van het formulier.

In which committee are you interested?

Commissie Lay-out

In het academisch jaar 2019-2020 bestaat JFV Ouranos uit negen grote commissies die over het algemeen in het Engels opereren.

Overzicht:

– Academic Committee

De academic committee focust zich vanzelfsprekend of academische activiteiten. Leden van deze commissie richten zich op het organiseren van deze evenementen door het vinden van sprekers voor lezingen, contact op te nemen met rechtbanken voor een bezoekje, en nog meer.

– Communications Committee

De communications committee zorgt voor het tijdschrift van de vereniging genaamd de Ouranostra. Leden kunnen hun creativiteit laten gaan met het jaaroverzicht voor de leden. Kort gezegd, schrijf je graag? Twijfel niet!

– Event Committee

Denk je dat je iedereen kunt testen met je geweldige pubquizvragen? Beschouw de event committee als een goede plek om te beginnen. Deze commissie richt zich op onze themaborrels, Cantus en bovengenoemde pubquizes.

– Gala Committee

We naderen weer de Roaring Twenties en ook JFV Ouranos zal zich bezig houden met organiseren van een themagala op locatie. Hiervoor is de vereniging altijd op zoek naar mensen met een oog voor decoratie en een mooi praatje. Die mooie, sprankelende kaartjes moeten immers verkocht worden!

– Internationalization Committee

JFV Ouranos is een vereniging met zowel Nederlandse als internationale studenten. Deze commissie zal zich richten op het helpen van studenten van de European Law School (Internationale studenten in het algemeen) bij hun carrièreperspectieven en zal ook de kloof tussen Nederlandse en internationale studenten overbruggen.

– Representation Committee

De ingang naar studentenpolitiek bevindt zich hier. Help de studenten een stem te hebben in de faculteits- of universiteitsraad en een woordvoerder te zijn als het gaat om verbeteringen in je directe studieomgeving.

– Social Committee

JFV Ouranos is een vereniging en een vereniging steunt op haar leden. De social committee richt zich op het dichter bij elkaar brengen van de leden door allerlei activiteiten te organiseren zoals sport- en spelactiviteiten, man/vrouw-activiteiten en meer.

– Travel Committee

Elk jaar reist JFV Ouranos af naar een bestemming voor een kort verblijf van ongeveer drie tot vier dagen. Deze commissie helpt dit te plannen door de activiteiten in te vullen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt wanneer we aankomen. De bestemming van dit jaar zal een geheim blijven tot kort voor vertrek De commissieleden zullen natuurlijk op de hoogte zijn van alles achter de schermen.

– Trip Committee

Naast de grote reis naar een (voor alsnog) onbekende bestemming, organiseert de vereniging ook kortere reisjes van niet langer dan twee dagen. Dit jaar zullen wij afreizen naar Den Haag en Frankfurt om de steden en hun juridische wereld te verkennen.

Pin It on Pinterest