Actief worden

Betrokkenheid

Lidmaatschap van JFV Ouranos is geheel vrijblijvend. Lid worden en enkel profiteren van de voordelen die het lidmaatschap biedt, zoals de boekenkorting, is mogelijk.

Betrokkenheid bij de vereniging kan worden uitgebreid met commissielidmaatschap. Door het plaatsnemen in een van de vijf commissies die JFV Ouranos rijk is, draagt men bij aan het hele reilen en zeilen van de vereniging: de commissies organiseren evenementen, vormen de harde kern van de vereniging en denken mee over zaken die de vereniging aangaan.

 

Commissiewerk

Verschillende commissies binnen JFV Ouranos organiseren sociale en academische activiteiten. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste studenten die hieraan een bijdrage willen leveren!

Het werken in een commissies kost hooguit een paar uur per maand, maar leert je organiseren, in een team te werken en creatief te denken: een leuke toevoeging aan je cv.

Vul het onderstaande formulier in en een bestuurslid zal contact met je opnemen. Het invullen van dit formulier is geheel vrijblijvend.

 

JFV Ouranos kent vanaf het academisch jaar 2018-2019 vijf grote commissies die over het algemeen genomen Engels als voertaal hebben.

Overzicht commissies:

  • Travel Committee

Organiseer dagtrips en meerdaagse reizen voor je medestudenten. Gezellige reizen met een academisch tintje worden verzorgd door deze commissie. Dit jaar zal worden afgereisd naar Amsterdam, Den Haag, Brussel en Praag!

  • Social Committee

Deze commissie organiseert de sociale evenementen van de vereniging. Hieronder vallen onder andere de cantus, het lustrumgala, de pubquiz, en nog vele andere evenementen.

  • Academic Committee

Deze grotendeels Nederlandstalige commissie organiseert academische activiteiten. Zo zullen er vrijblijvende rechtbankbezoeken worden opgezet en zal ook dit jaar Lex Mosae worden georganiseerd.

  • European Law School Committee

Deze commissie bestaat vooral uit ELS-studenten die erop zinnen de verschillende groepen studenten zoveel mogelijk te laten integreren. Deze commissie organiseert sociale én academische evenementen: zo wordt de European Career Day (een banenmarkt voor ELS-studenten) georganiseerd, maar ook een International Foodmarket.

  • Communications Committee

Deze commissie is verantwoordelijk voor het verenigingsblad, de Ouranostra, en de almanak. Ook is er de mogelijkheid om met onze blog aan de slag te gaan.

Pin It on Pinterest