AthenaStudies

Cursussen

Met een team vol topdocenten staat onze partner AthenaStudies klaar om jou door je eerste tentamenperiode heen te slepen! De docenten van Athena zijn enthousiaste, academisch excellente en sociaal vaardige studenten die tevens zelf de tentamens al hebben gemaakt en jou dus perfect kunnen helpen bij het studeren.

Voor meer informatie over de cursussen en om je in te schrijven kun je terecht op onze website: www.athenastudies.nl/cursus/um/rct. Voor vragen kun je mailen naar fdr.um@athenastudies.nl.

Deze tekst is aangeleverd door AthenaStudies.

Cursusinformatie

Docenten van AthenaStudies verzorgen bijles en tentamentrainingen. De docenten hebben het vak dat zij verzorgen met een 8 of hoger afgerond en moeten vervolgens na het geven van een cursus hoger dan een 7,5 gemiddeld scoren op de evaluatieformulieren die zijn ingevuld door studenten. Hierdoor zijn de studenten verzekerd van topkwaliteit. Niet voor niets ligt het slagingspercentage van cursisten dan ook op 86%.

Bij de bijlessen zal er altijd gewerkt worden met eigen geschreven lesmateriaal. Dit materiaal is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit oefenstof die op tentamenniveau zal zijn. Op deze manier raak je gewend aan de stof zoals deze ook getentamineerd zal worden, en zal je dus beter voorbereid zijn op de uiteindelijke toets.

Bovenstaande tekst is aangeleverd door AthenaStudies.

Samenvattingen

Ook verkoopt JFV Ouranos de door AthenaSummary aangeboden samenvattingen. Hou onze Facebook-pagina in de gaten voor meer informatie.

Pin It on Pinterest