AthenaStudies

Aanmelden!

For ELS courses, go to the English section of this website.

Cursussen

Met een team vól topdocenten staat onze partner AthenaStudies klaar om jou door je eerste tentamenperiode heen te slepen! De docenten van Athena zijn enthousiaste, academisch excellente en sociaal vaardige studenten die tevens zelf de tentamens al hebben gemaakt en jou dus perfect kunnen helpen bij het studeren.

Hieronder het overzicht van alle cursussen en docenten:

Jaar 1
Inleiding Straf- en Strafprocesrecht: meer informatie volgt spoedig

Jaar 2/3
Staats- en Bestuursrecht: Eva Bakker, 8 op het vak, Master Nederlands Recht

 

Voor meer informatie over de cursussen en om je in te schrijven kun je terecht op onze website: www.athenastudies.nl/cursus/um/rct. Voor vragen kun je mailen naar fdr.um@athenastudies.nl.

Cursusinformatie

JFV Ouranos heeft een samenwerking met AthenaStudies, een bijlesorganisatie vóór studenten dóór studenten met een sterke focus op de kwaliteit. Docenten van AthenaStudies verzorgen bijles en tentamentrainingen. De docenten hebben het vak dat zij verzorgen met een 8 of hoger afgerond en moeten vervolgens na het geven van een cursus hoger dan een 7,5 gemiddeld scoren op de evaluatieformulieren die zijn ingevuld door studenten. Hierdoor zijn de studenten verzekerd van topkwaliteit. Niet voor niets ligt het slagingspercentage van cursisten dan ook op 86%.

Bij de bijlessen zal er altijd gewerkt worden met eigen geschreven lesmateriaal. Dit materiaal is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit oefenstof die op tentamenniveau zal zijn. Op deze manier raak je gewend aan de stof zoals deze ook getentamineerd zal worden, en zal je dus beter voorbereid zijn op de uiteindelijke toets.

Samenvattingen

Ook verkopen wij iedere periode samenvattingen voor AthenaSummary.

Het huidige aanbod is te vinden in onze webshop.

Pin It on Pinterest