Ledenvoordeel

Ledenvoordeel 2022-2023

Voor het komende academische jaar levert lidmaatschap de volgende voordelen op.

Thiessen Wijnkoopers Maastricht: 10% korting op alle wijnen
  • Als een van onze vertrouwde partners voor relatiegeschenken en evenementenlocatie, raden we jou zeker aan eens een kijkje te nemen in het prachtige historische pand van Thiessen en wellicht te genieten van een heerlijk wijntje in hun proeflokaal.
Bread & More: 10% korting op eten en drinken
  • Deze broodjeszaak is nog geen twee minuten wandelen van de Faculteit vandaan en verzorgt heerlijke broodjes. Een perfecte pauze tussen de verschillende onderwijsgroepen door.
Café van Bommel: op dinsdagen 50 cent korting op bier en fris
  • Een van de betere uitgaanscafés in Maastricht is toch wel Café Van Bommel. Ook hier heeft JFV Ouranos gezorgd voor een korting voor haar leden. Op elke dinsdag geldt hier een korting 50 cent op bier en soft drinks. Zeker de moeite waard om dus langs te komen.
KK’s lunchroom: 10% korting op het gehele assortiment
  • In hartje Maastricht op de Grote Gracht kun je bij KK’s terecht voor lekkere wraps, acaï bowls, smoothies en nog veel meer lekkers.
Friedt Maastricht: 10% korting op het gehele assortiment m.u.v. familiesize producten
  • Na een lange onderwijsdag of voor een ouranosactiviteit kan jij bij Friedt terecht voor overheerlijke handgesneden frietjes met een lekkere dip.
Soup Bros.: 10% korting op het gehele assortiment
  • Zoals de naam al doet vermoeden, kun je bij Soup bros. terecht voor de heerlijkste soepjes die ook nog eens 100% vegan zijn met producten uit eigen tuin! Naast soep kun je er ook lekkere broodjes krijgen.